Op donderdag 5 december 2024 van 13u tot 13u30 geven onze juristen omgevingsrecht Mitch Steyfkens en Lieselotte Luyten een gratis webinar over het Verzameldecreet.

Wat komt er aan bod?

Het afgelopen jaar is de wetgeving rond het Omgevingsrecht overspoeld met een tsunami aan wijzigingen. Dit niet in het minst door het Verzameldecreet, dat maar liefst 22 wetten en decreten aanpaste. Een groot deel van deze aanpassingen traden reeds in werking op 20 juli 2024. Tijd dus om hierop in te zoomen. In het laatste webinar van 2024 gaan we stilstaan bij de meest ingrijpende wijzigingen die het Verzameldecreet met zich meebracht.
Aan bod komen onder meer:

– De nieuwe regularisatiemogelijkheid voor zonevreemde functiewijzigingen

– De nieuwe planologische compensatieplicht

– Het overgangsrecht bij de nieuwe afwerkingsregel.

Wie kan het webinar volgen?

Dit webinar is vooral gericht op omgevingsambtenaren. Het is ook toegankelijk voor elke geïnteresseerde ambtenaar, ook zonder een (proef)abonnement op Schulinck Omgevingsrecht. We moedigen u aan deze uitnodiging te delen met collega’s van andere gemeenten of steden.

Hoe kan ik me inschrijven voor het webinar?

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen maakt u een account aan bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Praktische details

– Waar: digitaal via Online Seminar
– Duur: +/- 30 minuten
– Presentatoren: Mitch Steyfkens en Lieselotte Luyten
– Kostprijs: gratis
– Aanmelden: klik hier

Vragen?

Heeft u praktische vragen over de registratie? Neem gerust contact op met het supportteam van Online Seminar. Zij staan klaar om u te assisteren.

Volg ons voor meer

Blijf betrokken na het webinar door de opname en aanvullende materialen te ontvangen. Volg ons ook op LinkedIn en abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen en webinars. We kijken ernaar uit u digitaal te verwelkomen en samen te verkennen hoe we de uitdagingen binnen het omgevingsrecht effectief kunnen aanpakken.